Seitsemän veljestä –somekilpailu: Kilpailusäännöt

JÄRJESTÄJÄ

Nurmijärven kunta
Y-tunnus: 9014643-2
PL 37, 01901 Nurmijärvi
Puh. (09) 250 021
Email: kunta@nurmijarvi.fi

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Leikkimielisen kilpailun tarkoituksena tehdä tunnetuksi Seitsemän veljestä -romaania ja sen keskeisiä henkilöhahmoja, sekä levittää tietoa Seitsemän veljestä -romaanin 150-vuotisjuhlavuodesta.

Kilpailun järjestäjä

Nurmijärven kunta

Kilpailun kuvaus

Kilpailutehtävänä on arvata kuka julkisuudesta tunnettu henkilö paljastuu videolla esitetyn Seitsemän veljestä –romaanin hahmon takaa. Kilpailu koostuu seitsemästä yhden viikon pituisesta osakilpailusta. Kilpailuun osallistuvien tehtävänä on arvata videolla annettujen vihjeiden perusteella kuka tunnettu nurmijärveläinen tai Nurmijärveen jollakin tavalla liittyvä henkilö on piiloutunut Jukolan veljeksen kuvan taakse.

Viikoittainen kilpailuaika alkaa maanantaisin kello 15.00 ja päättyy perjantaisin kello 15.00. Oikea vastaus paljastetaan perjantaisin kello 15.00.   

Kilpailijoilta ei kerätä henkilötietoja, mutta arvonnassa voittaneiden henkilötiedot (nimi ja postiosoite) pyydetään palkinnon lähettämistä varten. Mikäli palkinnon saaja ei ilmoita yhteystietojaan kuukauden kuluessa arvonnan tuloksesta tiedottamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus olla toimittamatta palkintoa.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailu julkaistaan Nurmijärven kunnan Instagramissa ja Facebookissa.

Kilpailu on avoin kaikille Suomessa asuville henkilöille pois lukien Nurmijärven kunnan kulttuuripalveluiden ja viestintä- ja markkinointipalveluiden työntekijät sekä heidän perheenjäsenensä.

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla vihjevideota (julkaistaan maanantaisin) siinä sosiaalisessa mediassa, jossa video on julkaistu. Osallistujan pitää antaa kilpailun pitäjälle yhteystietonsa. Yhteystietoja kysytään niiltä osallistujilta, joita arpaonni on suosinut.

Osallistumisaika

Kilpailun osallistumisaika on 22.6.–7.8.2020.

Arvonta

Kilpailussa arvotaan seitsemän voittajaa. Voittajat arvotaan erikseen jokaisesta osakilpailusta eli jokaiselle yhden viikon kilpailuosiolle arvotaan voittaja. Arvonnan suorittavat Nurmijärven kunnan kulttuuripalveluiden ja viestinnän työntekijät.

Arvonta suoritetaan kilpailun päätyttyä viikolla 33. Voittajille ilmoitetaan voitosta kilpailupostauksen kommenttikentän kautta. Kilpailijaa pyydetään toimittamaan kilpailun järjestäjälle postiosoitteensa yksityisviestinä palkinnon toimittamista varten. Mikäli voittajaa ei tavoiteta yksityisviestillä 28.9.2020 mennessä, suoritetaan arvonta uudelleen.

Facebook ja Instagram eivät osallistu arvontaan.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on upea Aleksis Kivi -kangaskassi, joka sisältää Seitsemän veljestä 150 -juhlavuoteen ja Nurmijärveen liittyviä palkintoja (rahallinen arvo on 50 €). Palkinnot toimitetaan voittajille postitse.

Säännöistä

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjällä on oikeus kilpailun muuttamiseen, jatkamiseen tai keskeyttämiseen teknisen ongelman tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi. Osallistujilla ei tässä tapauksessa ole oikeutta korvaukseen. 

Yhteystiedot

janne.raudaskoski@nurmijarvi.fi