Red Nose Company: Don Quijote, 7 veljestä -juhlaspesiaali

Kriitikoiden kehuma Red Nose Company -teatteriryhmä juhlistaa 150-vuotta täyttävää Seitsemää veljestä erikoisesityksellä. Näyttelijät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama esittävät Cervantesin Don Quijoten yhdistettynä parhaisiin paloihin Seitsemästä veljeksestä.

Luvassa on kirjallinen ilotulitus, jossa Espanjan aurinko lämmittää Impivaaran korpea ennennäkemättömällä tavalla. Ainutlaatuinen juhlaspesiaali nähdään vain yhden kerran, ja ainoastaan Aleksis Kiven kotiseudulla Nurmijärvellä.

Don Quijote on kuuden teatterin yhteistuotanto, joka on hurmannut kriitikot ja katsojat ympäri maan. Miguel de Cervantesin klassikkoromaani on lämminhenkinen komedia ystävyydestä ja idealismista. Maisemassa siintävät tuulimyllyt, ja matkantekoa säestää svengaava livemusiikki.

Esityksen on ohjannut Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto. Esitys on yhteistuotanto Teatteri Quo Vadiksen, Kuopion kaupunginteatterin, Lahden Kaupunginteatterin, Tampereen Työväen Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin kanssa.

Esitykseen järjestetään Helsingistä edestakainen bussikuljetus, johon sisältyy teeman mukaisesta yllätysohjelmaa.

Ohjaus Otso Kautto.

***

ESITYS SIIRTYI MARRASKUULLE

Red Nose Company: Don Quijote, 7 veljestä -juhlaspesiaali Monikkosalissa 21.3.2020 siirtyi uuteen ajankohtaan. Uusi päivämäärä on perjantai 13.11.2020. Maaliskuulle ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voitte hakea lippurahojenne palautusta 30.4. mennessä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus

Eli
Pahoittelemme suuresti tilannetta ja toivomme kaikille jaksamista ja voimia poikkeuksellisen tilanteen keskellä!

Eli:

– Jos ajankohta sopii ja pääset katsomaan Red Nose Companyn Don Quijote, 7 veljestä -juhlaspesiaalin perjantaina 13.11.2020, ei tarvitse tehdä mitään
– Jos haluat palauttaa lippusi, hae lippurahojen palautusta torstaihin 30.4. mennessä osoitteessa
https://web.lippu.fi/palautus

***

Liput Lippupisteestä 25/23/16 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi).
Bussikuljetus Helsingistä, lisätietoa Lippupisteen sivuilta.

Tapahtuman järjestää Nurmijärven kulttuuripalvelut

Tapahtuman tiedot

13.11.2020 15.00 @ Monikkosali

Kuntotie 7

Klaukkala

Lisätietoja:https://www.facebook.com/events/1937351703078279/

Lipputiedot: Liput Lippupisteestä 25/23/16 € + toimitusmaksu

https://lippu.fi